9 Ağustos 2012 Perşembe

Makyaj Teknikleri - 2 Rimel ve Ruj Sürme


Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri

images 1 Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri

 Rimel, bakışlarınıza yoğunluk, anlam ve güç kazandırır. Yorgun görünümü bir anda yok eder, canlılık verir. Seçtiğiniz rimelin özelliğine göre, kirpiklerinizi uzatabilir, kıvırabilir ya da onlara hacim kazandırabilirsiniz. Seçim sizin!
Rimelinizin fırçasını düzenli olarak temizleyin. Böylelikle daha önceki kullanımlarınızdan kalmış olan artıklar kirpiklerinizin üzerinde topçuklar oluşturmaz.
Uygulama 
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Rimelin iyi tutması için kirpikleriniz temiz ve kuru olmalı. Eğer lens kullanıyorsanız, rimeli sürmeden önce lenslerinizi takmayı unutmayın.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Uygulamaya üst kirpiklerden başlayın. Aşağıdan yukarı yani köklerden uçlara doğru fırçayı sürekli döndürerek ilk katı sürün.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Kirpiklerinizin kurumasını bekleyin, daha sonra ikinci katı uygulayın.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Alt kirpiklerinize hacim kazandırmak istiyorsanız, fırçayı kirpik diplerinde yatay olarak gezdirin. Eğer uzun görünsünler istiyorsanız, fırçayı dik olarak tutup kirpikleri tek tek boyayın.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Kirpik fırçası ile fazlalıkları alın ve kirpikleri birbirlerinden ayırın.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Uygulama sırasında göz çevrenize rimel bulaştırdıysanız bir kaç saniye bekleyin ve bir pamuklu çubuk yardımıyla temizleyin.

Makyajı tamamlayan son dokunuştur. İyi uygulanmış bir ruj yüzünüzü anında canlandıracak hatta gözlerinizin parlaklığını bile vurgulayacak güçtedir. Renk seçiminiz zevkinize, kıyafetinizin rengine ya da moda renklere göre değişse de dudaklarınızın biçimini de göz önünde bulundurmalısınız.Dudaklarınız dolgunsa, yumuşak tonlarda mat rujları tercih edin. İnce ise, koyu renkli parlak rujlar kullanın.
Uygulama 
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Rujunuza uygun renkte bir dudak kalemi ile ortadan uçlara doğru dudaklarınızı çevreleyin. Dudak kaleminizin ucu iyice açık olmalı.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Dudağınızın her tarafını kalemle doldurun. Böylece hem rujunuzun ömrü uzayacak hem de silinmeye başladığında dudaklarınız cansız görünmeyecektir.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Artık rujunuzu sürebilirsiniz. Uygulamayı fırçayla yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Kalıcılığını artırmak için ilk katı sürdükten sonra fazlasını kağıt mendille alın ve ikinci katı sürün.
dotBlack Rimel ve Ruj Sürme Teknikleri Işıltılı görünüm için, dudaklarınızın tam ortasına renksiz bir parlatıcı dokundurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder