24 Ekim 2012 Çarşamba

Twitter'da Unfollow Edenleri Görmek


Twitter'da Unfollow Edenleri Görmek

Twitter'da takip edeni takip ederim diyorsanız sizi unfollow edenleri görmeniz gereklidir elbetteki. Sizi kim unfollow etmiş görmek için yazımı okumanız yeterli.

Bizi kim unfollow ettiğini görmek için şu siteye giriyoruz http://who.unfollowed.me/ Bu site Twitter'ımızdan aldığı temel bilgilerle kim bizi unfollow ettiyse gösteriyor.


Sitenin sağ üst kısmında sign in with twitter düğmesi var onu tıklıyoruz. Eğer ilk kez giriş yapıyorsanız sizdden yetki isteyecektir. Yetki verdiğinizde bu uygulama Twitter Uygulamaları kısmında gözükecektir.


Daha sonra sağ kısma profilimize ait bilgiler görünecektir. Profilimizin altında bir menü gözüküyor işte o menü tüm işlemleri yapmamıza sağlayacak menü. Kısaca açıklarsak:

Who Unfollowed Me seçeneğini tıkladığınızda siteyi son giriş yaptığınızdan bu yana sizi takip listenizden çıkaranları tek bir hamleyle sizinde onları takip etmeyi bırakmanızı sağlar.

Who's not following me back seçeneği sizin takip ettiğiniz ama onların takip etmediği Twitter kullanıcılarını listeler.

Who I'm not following back seçeneği sizin takip etmediğiniz ama onların sizi takip ettiği kullanıcıları gösterir. 

Unfollower History bu son seçenek son 7 gün içerisinde sizi kim unfollow ettiğini detaylı olarak görebilirsiniz. Ancak son seçenek için pro üyelik satın almalısınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder